Qui som

Treballen per oferir un servei de qualitat i professional.

Qui som2018-08-24T19:11:03+00:00

Més que emetre en directe

D

esprés de retransmetre algun esdeveniment de forma rudimentària ens vàrem adonar que no existia una oferta d’aquest tipus al mercat.

El nostre objectiu és oferir un servei professional a un preu assequible perquè tothom pugui fer arribar el seu esdeveniment a reu del món.

Avui en dia les xarxes socials disposen de plataformes per les emissions en directe i cada dia se sumen més i més continguts a les transmissions en viu, nosaltres hem adquirit el coneixement, l’experiència i tenim la capacitat tècnica per oferir un servei de primer nivell amb totes les opcions que necessiti per retransmetre els seus esdeveniments en viu a Internet.

Un equip humà amb una llarga experiència

Amb més de 20 anys d’experiència professional en diferents sectors,
els coneixements adquirits avalen els nostres resultats.

David González
David GonzálezSistemes i comunicacions
Una llarga experiència en l’administració, gestió i emissió de continguts de ràdio. Fer el salt a les emissions en vídeo i la transmissió d’esdeveniments en directe a Internet ha estat un pas endavant en la meva trajectòria professional.
Josep Morató
Josep MoratóFotografia i audiovisual
Sempre m’ha agradat començar nous reptes. La realització en streaming em permet iniciar una nova etapa com a professional de la imatge, i se suma a la dilatada experiència que tinc en fotografia, vídeo i realitat virtual.

Algun dubte o més informació?

Si necessita més informació o té algun dubte relacionat amb l’emissió de vídeo en directe, esperem que contacti per parlar-ne.

POSIS EN CONTACTE